Tilat ja laitteet

Vastaanotto

Vastaanotto sijaitsee Kajaanin ydinkeskustassa osoitteessa Pohjolankatu 30 A.

Vastaanottotilat ovat toimitalon kolmannessa kerroksessa. Jalkakäytävältä on luiska katoksen alle, josta on ulko-ovi portaikkoon ja hissiaulaan. Talon hissiin mahtuu rollaattorin sekä manuaalipyörätuolin kanssa (hissin koko 90x90cm).

Väliovien kynnykset on poistettu luiskien avulla. Ulko-ovea lukuun ottamatta, ovissa on pysyy auki -toiminto, jolloin kulku niistä on helpompaa. Ulko-oven avaamiseen liikuntarajoitteinen tai muuten heikkovoimainen asiakas saattaa tarvita apua, jota onkin usein tarjolla taksin, invataksin tai palvelubussin kuljettajalta. Mikäli asiakas liikkuu itsenäisesti ilman saattajaa ja tarvitsee apua ulko-ovesta pääsemiseen, apua saa minulta painamalla oven vieressä olevaa ovipuhelimen nappia “fysioterapia“, jolloin toimitiloihin avautuu puheyhteys.

Vastaanottoni on yhden Kajaanin merkittävän läpikulkukadun varrella, jossa sijaitsee linja-autopysäkit. Pysäkkien etäisyys on 50 – 100 m riippuen, kumpaan suuntaan asiakas on lähdössä. Palvelubussi tuo pyydettäessä asiakkaan ulko-oven eteen.

Pysäköintipaikkoja on vastaanoton lähellä useita. Talon editse kulkevan kadun varressa on tunnin kiekkopysäköinti. Kadun varrella on erillisellä liikennemerkillä erotettuna invapysäköinti mahdollisuus. Matkaa invapysäköinnistä ulko-ovelle on 30 m. Lisää ilmaista pysäköintitilaa on toimitalon päädyssä olevalla kaupungin yleisellä parkkialueella, josta matkaa ulko-ovelle on 100 m. Maksullista pysäköintitilaa on myös kadun toisella puolella, matkaa ulko-ovelle 100 m.

Sähköpyörätuolilla liikkuvia asiakkaita kuntoutan heidän omassa kodissaan tai muussa yhteisesti sovitussa paikassa. Kotikäynteinä kuntoutan myös asiakkaat, joiden fyysinen ja/tai psyykkinen kunto on este vastaanotolle saapumiselle.

Laitteet

Yritykseni käytössä on monipuoliset toimintaani soveltuvat laitteet ja välineet.

Syvälämpösähkökipuhoitolaite on monipuolinen Diter D4 Combi. Harjoitusvälineinä ovat mm. Pulley vetoharjoituslaite, soutulaite, sisätrampoliini, askellusporras, sekä lukuinen joukko erilaisia pienharjoitusvälineitä kuten mm. flexi-bar, erilaisia käsipainoja, jumppakuminauhat, tasapainon harjoitusvälineitä.